Aktuálně máme pro Vás 9290 nabídek dovolených a pobytů.

0

Mé zájezdy

Popis

Doprava: Autobus

Typ zájezdu: Poznávací

Druh ubytování: Hotel

Stravování: 


Popis zájezdu:

Program:

Den: Program:

1.den: Odjezd v ranních hodinách, přesun na jižní Moravu. SALAŠ – vycházka na rozhlednu. Daleký výhled na Velehrad, Uherské Hradiště, vrcholky Bílých Karpat a Chřibů. TUPESY – prohlídka výroby místní keramiky. MODRA – archeoskanzen byl vybudován v místě původního velkomoravského osídlení. Návštěvníci si zde mohou prohlédnout sídliště s palisádovým opevněním, strážními věžemi a vstupní bránou. VELEHRAD – bazilika Nanebevzetí Panny Marie a sv. Cyrila a Metoděje na Velehradě je součástí Velehradského kláštera a je nejvýznamnějším poutním kostelem České republiky.

2.den: BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM – zajímavé národopisné muzeum spravuje obecní úřad. Seznámíte se zde s uměleckými schopnostmi našich předků. Vycházka od poutního kostelíku k malovaným sklípkům. DOLNÍ NĚMČÍ – budova bývalého mlýna byla v posledních letech zrekonstruována. Dnes se zde nachází pivnice a muzeum s exponáty dokumentujícími život na vesnici od konce 19. století.  KUNOVICE – můžete se podívat do nitra letounů nebo poslouchat radiokomunikaci posádek s letištní věží Kunovice. Prohlédnete si bývalý vládní letoun TU-154, takzvaný Naganský expres, na jehož palubě slavili čeští hokejisté v roce 1998 olympijské zlato.

Fakultativně MAŘATICE – zdejší sklepy mají jedinečnou atmosféru. Možnost posezení.

3.den: VLČNOV – účast na slavnosti Jízda králů. Můžete zde navštívit muzeum lidových pálenic, které nabízí stálou expozici podomácké výroby destilátů. Možnost vycházky podle Vlčnovských búd na rozhlednu. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 22.00 hodin.

Cena zahrnuje

Cena nezahrnuje:

Nástupní místa:

Termíny a ceny:

Termín od:

ter

Termín do:

Cena za:

Cena:

Váš vybraný termín uveďte při zasílání poptávky.

Ceny jsou orientační. Přesnou cenu Vám potvrdíme po odeslání nezávazné rezervace. Žádný z termínů Vám nesedí? Napište nám a vše vyřídíme za Vás.

Další informace

Doprava

Stravování

Druh ubytování

Typ zájezdu

Cestovní kancelář

X